Aerial Yoga Tábor

Nagy szeretettel várunk ebben az igazán egyedi táborba!

ITT A HELYED, ha lelki és testi feltöltődésre vágysz.

Egy csodálatos, békés helyszínen jógázhatunk együtt, ahogy azt a képeken is láthatod. Itt a csendben, a természet közelségében ismét visszatalálhatsz Önmagadhoz.

ITT A HELYED akkor is, ha még soha nem próbáltad ki az Aerial Yogát, bár már kacérkodtál a gondolatával. Ebben a három napban az alapoktól mindent megtanulhatsz az Aerial Yoga gyakorlatokról és jótékony hatásukról. Ha már gyakorlott Aerial Yogázó vagy, akkor is megtalálod a kihívásokat, hiszen trükköket, nehezebb átfordulásokat is fogunk gyakorolni.

Elmondhatatlan élmény a szabadban lógni egy fán a hammockban - élvezni, ahogy csiripelnek a madarak körülötted - itt igazán ki tudod zárni a külvilágot és csak Magadra figyelve élvezni Önmagad.

Akkor is megtalálod A HELYED a táborban, ha erősíteni szeretnéd a tested, vagy ha nem szeretnél csinálni semmit más, csak élvezni a társaságot és a természetet, mely körbevesz.

Kora reggel a nyíri erdőben lehetőséged van futni, vagy ha szeretnél, csak ülni és meditálni a tóparton. Sok sok pihenésre, tábortűz melletti sütögetésre , játékra, nevetésre kell itt számítanod a három nap alatt.

06 70 967 1012

info@airstudiokecskemet.hu

Bővebb információért kérlek, keress Bennünket telefonon vagy emailben!