HÁZIREND

 

A stúdió zavartalan működése, a közös munka rendjének fenntartása, a sérülések elkerülése és a berendezések megóvása végett, valamint az egymás iránti tisztelet, figyelmesség elvei alapján kérjük a következők betartását:
 1. Óra előtt kérjük szabadulj meg az erős sminkedtől, ékszereidtől, különös tekintettel a gyűrűkre, lógós nyakláncokra és köldökékszerre. Viselésük balesetveszélyes.
  Megfelelő öltözet hiányában az órán nem tudsz részt venni ( megfelelő öltözet, a hosszú pamut leggings és pamut felső mely testhez álló, hosszú derekú, és nem ujjatlan.
 2. Alkoholos, drogos vagy gyógyszeres befolyásoltság alatt a stúdióba lépni TILOS, és balesetveszélyes.
 3. Mindig hallgass az edzőidre, ne önállósítsd magad az eszközökön, mert veszélyes is lehet.
 4. Gyakorló órákon csak olyan trükköket gyakorolj, amit már edzővel megtanultál, kérj biztosítást, ha bizonytalan vagy. Illetve mindig használd a biztonsági matracokat.
 5. Az órákra, edzésekre látogatók nem jöhetnek be. Ez a szabály a résztvevők biztonságát, személyiségi jogait és a zavartalan munkát szolgálja.
 6. Az órákon, edzéseken mindenki a saját felelősségére vesz részt! Az AIR Studio a sérülésekért, balesetekért nem vállal felelősséget.
 7. Kérünk, hogy szemetet ne hagyjatok az edző termekben és az öltözőkben, ügyeljünk a tisztaságra, hiszen közös érdekünk, hogy kellemes környezetben edzhessünk. A termekben, öltözőkben hagyott palackokat nem őrizzük meg.
 8. Ügyelj értékeinkre! A tárgyak, eszközök nem rendeltetésszerű használata esetén kártérítési kötelezettsége terhel.
 9. A Stúdió fotókat készít az órákról. A Stúdió a képeket a honlapján, közösségi oldalain (Facebook, Instagram,Youtube) teszi közé a szolgáltatások bemutatása és a Stúdió ismertségének növelése céljából. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép készüljön, kérlek, hogy azt jelezd az edző felé.
 10. Az órára érkezz pontosan. Az óra előtt 10 perccel van lehetőség bejönni átöltözni. Mivel előtte másik csoportnak van órája, így hamarabb nem tudunk beengedni.
 11. Kérjük a szülőket, hogy gyermekeikért érkezzenek pontosan az órák végén. A folyamatos órák miatt nincs lehetőségünk felügyelni a gyermekekre. Rendkívüli  esetben, ha a szülő késik, vagy nem tud jönni a gyermekért,  telefonon tájékoztatni köteles az óra tartó oktatót.
 12. A Bérlet befagyasztás csak olyan igazolt esetben lehetséges, mint tartós betegség (min.2 hét) ill. tartós távollét.