"Amikor kiterjeszted a tested korlátait, akkor feltárod az elméd lehetőségeit."

 

Amikor elindultam azon az úton, amely Önmagam megismerése felé vezetett, mindinkább arra jöttem rá, hogy amíg nem ismerem meg  a testem jelzéseit, amíg nem ismerem  meg a lélegzetvételem szabad áramlását, addig csak útkereső vagyok az ismeretlenben, kapaszkodók nélkül.

Az aerial yoga által nemcsak a testi, a szellemi határaimat és korlátaimat sikerült túllépnem, hanem a félelmeimet is el tudtam engedni.  Sokan küzdünk azért, hogy kitörjünk a szokásaink és félelmeink korlátai közül. Az aerial jóga ebben segített nekem, megnyitotta az utat, és a korlátaimat ledöntötte. Egy új világot nyitott meg nekem, melyben sokkal közelebb kerültem Önmagamhoz.

Új oldalról ismerhettem meg magam és a képességeimet az aerial jóga által,  és ez mind mentálisan, mind fizikai szinten erősebbé tett. Növelte az önbizalmamat, és az Önmagamba vetett hitemet.


 

 

…Egy különleges kapcsolat, mely egy életre szól…

Ha a stúdiómban találkoztok kutyámmal, Amberrel, Ti is érezni fogjátok azt a pozitív energiát, kedvességet, mely árad belőle. Remélem azt a mosolyt, melyet arcotokra csal, elviszitek magatokkal egész napotokra.


HÁLA

Minden napra úgy tekintek, hogy fejlődhetek valamiben , előrébb léphetek, találkozhatom egy jó emberrel vagy tanulhatok valamit magamról. Nem mindig könnyű derűsen kilépni a külvilágba, mondani valakinek egy jó szót, hálásnak lenni az életért, főleg ha rossz napom van. Mégis minden reggel ezzel a tudattal szabad csak elkezdeni a napot, az edzést.

Aki természetesnek veszi a sikert, aki nem tud hálás lenni a teste egészségéért, nem tud örülni annak, hogy van lehetősége dönteni az életéről, az nem tud fejlődni, csak sodródik. Meg kell tudni állni egy pillanatra, amikor az életünk egy állomásához érünk, és kell tudni hátradőlve élvezni az elért eredményt. Azt gondolom, hogy amit el tudunk képzelni, mindaz megtörténhet.

TESTTUDATOSSÁG

Ha felismerjük, hogy a  testünk  mindig jelez amikor a lelkünk szenved és nem a saját útját járja, az sokat segít a fejlődésünkben. A testünkre úgy kellene tekintenünk,  mint  egy  lehetőségre, amely megmutatja merre  tart a lélek, hol akadtunk el. Ha az érzékelésünket kitágítjuk közelebb kerülünk a testünkhöz és általa Önmagunkhoz.

Veszelovszki Annamária
okleveles yoga oktató